Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χάρισαν χαμόγελα οι Πρόσκοποι Ξάνθης – Δώρισαν αναπηρικό καροτσάκι στον σύλλογο “Στηρίζω”

Κοινοποίηση

Ένα αναπηρικό καροτσάκι δώρισαν πρόσφατα οι Πρόσκοποι Ξάνθης στον σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με νοητικά και κινητικά προβλήματα Ξάνθης, “Στηρίζω”. 
Η δωρεά πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου ενώ ο Σύλλογος εξέδωσε ευχαριστήριο τονίζοντας πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά. “Το Δ. Σ. και τα μέλη του συλλόγου Στηρίζω ευχαριστούν θερμά τους Προσκόπους Ξάνθης για την δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου στον σύλλογό μας. Η πράξη αυτή μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας! Σας ευχαριστούμε” επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος “Στηρίζω”. 
Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος “ΣΤΗΡΙΖΩ” είναι ένα μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα το οποίο δραστηριοποιείται στη περιοχή από το 2010 και αποτελείται από ανθρώπους που είναι οι ίδιοι γονείς παιδιών με κινητικά και νοητικά προβλήματα αλλά και μέλη που συνδράμουν σε όλη αυτή τη προσπάθεια με αγάπη και διάθεση χρόνου χωρίς οι οικογένειες τους να αντιμετωπίζουν παρεμφερείς καταστάσεις.
 Ανάμεσα στις δράσεις των μελών του συμπεριλαμβάνονται και διάθεση ρούχων και τροφίμων με την ευγενική υποστήριξη πολιτών, ενώ έχουν δοθεί και χρήματα σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης σε παιδιά τα οποία έπρεπε να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση και οι γονείς τους δεν είχαν τα απαιτούμενα χρήματα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα