Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος – Νεκρή 49χρονη σε δυστύχημα με μηχανή στο Πόρτο Λάγος

Κοινοποίηση

Με αίμα βάφτηκε το βράδυ της Παρασκευής η άσφαλτος στο Πόρτο Λάγος όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες γυναίκα που επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού βρήκε τραγικό θάνατο. 
Πρόκειται για μια 49χρονη, από την ευρύτερη περιοχή, που σκοτώθηκε όταν η μηχανή πάνω στην οποία βρισκόταν αυτή και ένα ακόμη άτομο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εξετράπη της πορείας της και ανετράπη μέσα στο οικισμό, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής. 
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Τι αναφέρει η Αστυνομία
Στο 25ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και επέβαινε 49χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 49χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό του 47χρονου.  

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα