Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Η Ξάνθη των ονείρων» – Το εντυπωσιακό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Πάνω από 17.000 επισκέπτες έχει ήδη στο Facebook το βίντεο «Η Ξάνθη των Ονείρων» που δημιούργησε η ομάδα Unique Productions. Πρόκειται για ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από την ομάδα αυτή και προβάλλει την περιοχή και την πόλη με εκπληκτικό τρόπο. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, «Η Ξάνθη των Ονείρων» είναι ένα βίντεο μεσαίας διάρκειας που έχει σκοπό να αναδείξει τις ομορφιές της Ξάνθης μέσω τριών ενοτήτων.
«Οι εικόνες από την παλιά, τη νέα πόλη και τον φυσικό πλούτο της περιοχής, σε συνδυασμό με μουσική υπόκρουση του Μ. Χατζιδάκι, του Μ. Θεοδωράκη καθώς και του βραβευμένου με Όσκαρ «Into the West» δημιουργούν μία μαγευτική ατμόσφαιρα που θυμίζει ένα παραμυθένιο και ονειρικό τόπο. Οι δρόμοι, τα σύγχρονα πάρκα καθώς πιάτσες, πλατείες και πλακόστρωτα σοκάκια αποτελούν την ψυχή μιας πόλης με ιστορία στην τέχνη και τον πολιτισμό.
«Το βίντεό μας αρχικά ξεκίνησε ως μία πρακτική εξάσκηση και στην πορεία με τη στήριξη του κόσμου εξελίχθηκε σε ένα μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο project, το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε σήμερα μαζί σας» καταλήγουν οι συντελεστές της δημιουργίας του.



“Η Ξάνθη των Ονείρων”
“Η Ξάνθη των Ονείρων” είναι ένα βίντεο μεσαίας διάρκειας που έχει σκοπό να αναδείξει τις ομορφιές της Ξάνθης μέσω τριών ενοτήτων. Οι εικόνες από την παλιά, την νέα πόλη και τον φυσικό πλούτο της περιοχής, σε συνδυασμό με μουσική υπόκρουση του Μ.Χατζιδάκι, του Μ.Θεοδωράκη καθώς και του βραβευμένου με Oscar “Into the West” δημιουργούν μία μαγευτική ατμόσφαιρα που θυμίζει ένα παραμυθένιο και ονειρικό τόπο. Οι δρόμοι, τα σύγχρονα πάρκα καθώς πιάτσες, πλατείες και πλακόστρωτα σοκάκια αποτελούν την ψυχή μιας πόλης με ιστορία στην τέχνη και τον πολιτισμό. Το βίντεό μας αρχικά ξεκίνησε ως μία πρακτική εξάσκηση και στην πορεία με την στήριξη του κόσμου εξελίχθηκε σε ένα μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο project, το οποίο έχουμε την δυνατότητα να μοιραστούμε σήμερα μαζί σας. Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να μας στηρίζετε! Να έχετε μία ευχάριστη προβολή!
Posted by Unique Productions on Sunday, 3 April 2016

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα