Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αμοιβή σε όποιον βρει το σκυλί που κακοποιήθηκε βάναυσα από οδηγό Ι.Χ. στην Ξάνθη!

Κοινοποίηση


-Ο δράστης έδεσε το άτυχο ζώο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και το έσερνε μέσα στον δρόμο 
Σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό απίστευτης βιαιότητας και φρίκης με θύμα ένα άτυχο σκυλί στο Εύλαλο, της Ξάνθης, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη. 
Όπως είναι γνωστό ένας οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, από την περιοχή, έδεσε το ζώο στο πίσω μέρος του οχήματός του και το έσερνε μέσα στον δρόμο! Το αποτρόπαιο θέαμα κατέγραψε διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου και το γνωστοποίησε στον Φιλοζωικό Όμιλο Ξάνθης ο οποίος αντιδρώντας άμεσα προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Εισαγγελία Ξάνθης. 
Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την πράξη αυτή του δράστη ήταν τεράστιες, με το γεγονός να διαδίδεται σε όλη την χώρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο φιλοζωικός οργανισμός Tierschutzverein Griechische Fellnasen e.V. στην σελίδα του στο Facebook “δινεται αμοιβη 200,00 ευρω σε οποιον βρει το σκυλι της φωτογραφιας και το παραδωσει στο κτηνιατρειο της Χατζουδη Σαπφω στην Ανδρεου Δημητριου 16 Ξανθη τηλ 2541062629 6944873656”. 




Αναζητούν καθατέσεις!
Ο Γιάννης Δουκέλης αντιπρόεδρος του Φ.Ο.Ξ. εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι φιλοζωική ομάδα της πόλης «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» στην οποία και εστάλη αρχικά η φωτογραφία, που τράβηξε διερχόμενος οδηγός, επικοινώνησε μαζί τους και εκείνοι το μεσημέρι της Δευτέρας πήγαν στην Ασφάλεια και στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών και καταθέσαν ό,τι γνωρίζουν ζητώντας τον εντοπισμό του βασανιστή του ζώου.
Από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται καθαρά ο αριθμός κυκλοφορίας του λευκού βαν εντούτοις στα αρχεία της Αστυνομίας βρέθηκαν τα στοιχεία ενός άνδρα κατοίκου της περιοχής κατόχου ίδιου οχήματος, που τα νούμερα του αριθμού της πινακίδας του αυτοκινήτου όσα τουλάχιστον φαίνονται καθαρά ταιριάζουν. Δυστυχώς η τύχη του ζώου ακόμα παραμένει άγνωστη και από τον φερόμενο ως δράστη και κάτοχο του οχήματος θα ζητηθούν έγγραφες εξηγήσεις.

Απίστευτη ανακοίνωση του Δήμου…
Την ίδια στιγμή, και χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που πυροδότησαν μια τέτοια πράξη, ο Δήμος Τοπείρου επέλεξε να εκδώσει ανακοίνωση για την υπόθεση – την οποία μάλιστα κοινοποίησε στα ΜΜΕ της Ξάνθη – στην οποία αναφέρει πως «σχετικά με  τη   φωτογραφία που  απεικονίζει  σκύλο δεμένο  που  τον σέρνει φορτηγάκι,   η   οποία   δημοσιεύτηκε   στο διαδίκτυο   σας   γνωρίζουμε   ότι   από πληροφορίες   που   έχουμε,   ο   σκύλος   ήταν   ήδη   νεκρός και   τον   απομάκρυνε   ο συγκεκριμένος οδηγός με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να τον θάψει». 


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα