Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απίστευτες εικόνες στην Ξάνθη – Παίκτες «κούρεψαν» με τα χέρια το χορτάρι γηπέδου

Κοινοποίηση


Και εκεί που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έρχεται πάντα κάτι που μας κάνει να προβληματιζόμαστε για αυτά που γίνονται σε γήπεδα της χώρας μας εν έτει 2016!
Άλλωστε και μόνο οι εικόνες που μπορείτε να δείτε και παρακάτω είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Οι εικόνες προέρχονται απο τον αγώνα της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Ρεμβιακού και της Δόξας Σταυρούπολης, η οποία άλλωστε φρόντισε με καταγγελτικό ύφος να κάνει γνωστό το θέμα. Βλέπετε, οι ποδοσφαιριστές του Ρεμβιακού, τους οποίους ο Δήμος Ξάνθης έχει παραχωρήσει το γήπεδο της Λεύκης καθώς δεν έχουν έδρα, τρέχαν και δεν φταναν στον Κυριακάτικο αγώνα καθώς ο αγώνας δεν θα ξεκινούσε λόγω του… χόρτου που ήταν ακούρευτο αλλά και των γραμμών που… δεν φαινόντουσαν.
Και τι συνέβη; Μα αυτό που βλέπετε και στις εικόνες! Οι παίκτες της ομάδας του Ρεμβιακού ανάλαβαν να «κουρέψουν» οι ίδιοι με τα χέρια τους το γήπεδο ώστε να καταστεί, όσο αυτό είναι δυνατό βέβαια, το γήπεδο κατάλληλο για να διεξαχθεί το παιχνίδι. Όσο για τις γραμμές, που μόνο… γραμμές δεν ήταν; Αυτό το αφήνουμε για την κρίση του καθενός μια και οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους…




Πάντως επειδή ήδη συζητιέται αρκετά στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ξάνθης το ποια ήταν η αιτία για την κατάσταση του γηπέδου, απο την ομάδα του Ρεμβιακού τα έριχναν στον Δήμο Ξάνθη οτι τους είχε υποσχεθεί οτι θα πάει το μηχάνημα εκεί μέχρι την Παρασκευή κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Το ThrakiSportS απευθύνθηκε στον Δήμο Ξάνθης και τους αρμόδιους φορείς οι οποίοι μας ανέφεραν πως το μηχάνημα ήταν αδύνατο να πάει καθώς είχε υποστεί βλάβη απο κάποιες εργασίες που έγιναν στο γήπεδο του Δροσερού και είχαν ενημερώσει σχετικά, ενώ τόνισαν πως πριν λίγο καιρό είχαν πει στην ομάδα του Ρεμβιακού πως θα πάει το μηχάνημα να κουρέψει το γήπεδο της Λεύκης και οι ιθύνοντες της ομάδας τους ανέφεραν πως δεν χρειάζεται και πως είχε κουρευτεί πρόσφατα.
Πάντως αυτό που έλεγαν απο την πλευρά των γηπεδούχων αφού κατέστη η προσπάθεια να κουρευτεί το χόρτο με τα χέρια, είναι πως παρότι η ομάδα της Σταυρούπολης δέχτηκε(!) να αγωνιστεί παρά τις συνθήκες που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο(χόρτο, γραμμές), μετά τον αγώνα προχώρησαν στην συγκεκριμένη «καταγγελία» επειδή έχασαν με 2-0 και άρχισαν τις δικαιολογίες.
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τονίσουμε πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο μόνος αρμόδιος να μην ξεκινήσει ένα παιχνίδι είναι ο διαιτητής και κανένας άλλος. Η ανακοίνωση που εξεδόθη απο την ομάδας της Σταυρουπολης, γίνεται πάντως αναφορά για «παγκόσμια πρωτοτυπία», «αναμέτρηση-παρωδία» και κλείνει με την φράση «Αυτό το «ποδόσφαιρο» θέλουμε;;;»
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει, και ακριβώς κάτω απο την ανακοίνωση μπορείτε να δείτε και τις εικόνες:
«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ : Οι ποδοσφαιριστές του Ρεμβιακού ανέλαβαν να «κουρέψουν» με…τα χέρια (!!!) το ακατάλληλο για ποδοσφαιρικό αγώνα «γήπεδο» της Λεύκης, ώστε να καταστεί (υποτίθεται) δυνατή η -καθυστερημένη κατά τουλάχιστον 20 λεπτά- έναρξη του παιχνιδιού-παρωδία. Επιπρόσθετα, φαίνεται δείγμα από τις «γραμμές» του «αγωνιστικού χώρου» (είχαν ένα ενδιαφέρον καμπυλωτό σχήμα, δεν υπήρχαν μικρές περιοχές, σημεία πέναλτι, ημικύκλια μεγάλων περιοχών). ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ αποφάσισε να ξεκινήσει ο διαιτητής κύριος Γιαπουτζής Θεόδωρος (πιθανότατα κατόπιν και τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους ανωτέρους του) με την ανοχή των δύο βοηθών του, κυρίων Πασχαλίδη Γεώργιου και Εμίν Κεχαγιά Ομέρ. Αυτό το «ποδόσφαιρο» θέλουμε;;;».
ΠΗΓΗ: thrakisports.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα