Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Απογοήτευση Λουτσέσκου για βαθμούς και ευκαιρίες

Κοινοποίηση


Στις χαμένες ευκαιρίες της Skoda Ξάνθης, αλλά και τους πολλούς χαμένους βαθμούς της φετινής σεζόν, στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ισοπαλία στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα. 
Απογοητευμένος από την 15η(!) φετινή ισοπαλία της Skoda Ξάνθης, αυτή τη φορά στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα (1-1), εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, αλλά και τους πολλούς χαμένους βαθμούς της φετινή σεζόν, καθώς η ακριτική ομάδα δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 
«Είναι ένα περίεργο σενάριο για εμάς. Κάτι που συνέβη φέτος πολλές φορές. Απέμεναν 30 δευτερόλεπτα για να πάρουμε τη νίκη και είχαμε να διαχειριστούμε ένα χτύπημα. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι και αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς φέτος με κατά αυτό τον τρόπο» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτό συμβαίνει όταν έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις κάποια ματς και δεν το κάνεις. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Η Βέροια κέρδισε κάποιες μπάλες και άσκησε πίεση στην περιοχή ματς. Στο τέλος προσπαθήσαμε στις κόντρα επιθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και όταν δεν σκοράρεις, είναι επόμενο να δεχτείς το γκολ».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα