Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έσπασαν και πυρπόλησαν την είσοδο οικοδομής στην Κομοτηνή λόγω Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση

Ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ ανάμεσα σε ομάδες προερχόμενες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και την Χρυσή Αυγή κατεγράφη πριν από μερικές ημέρες στην Κομοτηνή. 
Πιο συγκεκριμένα, ομάδα αντιεξουσιαστών την Πέμπτη (14 Απριλίου), τα ξημερώματα βρέθηκε έξω από το σπίτι του Δ.Κ., ιδιοκτήτη των γραφείων που στεγάζεται η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, και αφού έσπασαν την πόρτα της εισόδου της οικογενειακής πολυκατοικίας στην συνέχεια πυρπόλησαν μέρος αυτής. 
“Σε μια κοινωνία εντεινόμενου παραλογισμού και κανιβαλισμού, επιλέγουμε να δώσουμε τη δική μας απάντηση στους φασίστες δολοφόνους και σε κάθε έναν που τους στηρίζει ή στηρίζεται από αυτούς (οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά). Με τη στήριξη αυτή ο καθένας διαλέγει στρατόπεδο και θα τιμωρείται αναλόγως” αναφέρουν οι αντιεξουσιαστές μεταξύ άλλων στο κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση. 
Υπενθυμίζεται πως τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί και άλλα αντίστοιχα περιστατικά στην Κομοτηνή, με πιο πρόσφατη την επίθεση στο γραμματέα της Χ.Α. στην Κομοτηνή, του οποίου το Ι.Χ. πυρπολήθηκε. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα