Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Βάφτηκε με αίμα καυγάς μεταναστών στην Δράμα – Τραυματίστηκε 2χρονο αγοράκι

Κοινοποίηση

Συνελήφθη την Πέμπτη (21-4-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (20-4-2016) το βράδυ, στη Δομή Φιλοξενίας που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας, κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ φιλοξενούμενων αλλοδαπών, ο 36χρονος τραυμάτισε, με μαχαίρι, στη θωρακική χώρα, έναν 25χρονο, υπήκοο Συρίας.  
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν επίσης ένας ανήλικος, υπήκοος Συρίας (2 ετών) και μία 16χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.   
Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι ο 25χρονος, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έφερε μαχαίρι, όποτε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Ο 25χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ο ανήλικος υπήκοος Σύριας διακομίσθηκε για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα