Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο σφυρί κατασχεμένα οχήματα του Τελωνείου Ξάνθης – Δημοπρατούνται στην Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση

Στο σφυρί πρόκειται να βγουν συνολικά 24 κατασχεμένα οχήματα που βρίσκονται στο Τελωνείο Ξάνθης την ερχόμενη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια δημοπρασίας στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε αίθουσα της Αποθήκης Δ’.
Στην ίδια δημοπρασία θα δοθούν προς διεκδίκηση επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία οχήματα για διάλυση άνω των 3,5tn και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων: Α΄ Θεσσαλονίκης, Βεροίας. Κομοτηνής, Καστοριάς, Δράμας, Ηγουμενίτσας, Σερρών, Ορεστιάδας, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, δίκυκλα των Τελωνείων Καστοριάς Σερρών και Δράμας , καθώς και οχήματα για διάλυση άνω των 3,5 tn διαφόρων Δήμων του Νομού Θεσσαλονίκης, του Δήμου Κοζάνης και του Δήμου Σερρών. 
Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 07-04-2016 έως και 13-04-2016 , εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. Διακηρύξεις και όροι πώλησης οχημάτων που ισχύουν από 01/02/2002 διανέμονται στο Α΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης στα γραφεία του Τμήματος Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού που βρίσκονται στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και στην αποθήκη Πολίχνης που βρίσκονται τα οχήματα της Θεσσαλονίκης.
Δείτε αναλυτικά την διακήρυξη της δημοπρασίας ΕΔΩ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα