Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η όμορφη Ανθυπαστυνόμος που έκλεψε τις καρδιές των μαθητών στην ακριτική Μύκη

Κοινοποίηση

Τις καρδιές των μαθητών του 8/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης, στην ορεινή Ξάνθη, κατάφερε να κλέψει η Ανθυπαστυνόμος, Χρύσα Καζάκου, που εκτελεί χρέη διοικητή στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με αφορμή ενημερωτική εκδήλωση σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας. 
Ο Διευθυντής του Σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές επέλεξαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο της κας Καζάκου, υπογραμμίζοντας την αγαστή συνεργασία, όπως αναφέρουν, του Ελληνικού Κράτους σε μια περιοχή σαν την ακριτική Μύκη. 




Η εν λόγω ενημερωτική δράση αποτελεί μια από τις δεκάδες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή με την συνδρομή (αν όχι πρωτοβουλία της ΕΛ.ΑΣ. και του Α.Τ. Μύκης) ενώ όπως φαίνεται και από την επιστολή του Διευθυντή και των μαθητών, οι τελευταίοι έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της δράσης. 
“Με την παρούσα επιστολή ο Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής, το διδακτικό προσωπικό και σύσσωμο το μαθητικό δυναμικό της σχολικής μας μονάδας, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην όμορφη εκδήλωση-ενημέρωση που μας παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και την ερμηνεία του Κ.Ο.Κ.” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, ενώ τονίζεται πως “το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμόδιων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών. Κλείνοντας την παρούσα επιστολή σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών-δράσεων”. 
Δείτε ολόκληρη την επιστολή: 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα