Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Κομοτηνή: Μπήκε μέσα σε κατάστημα και έκλεψε πορτοφόλι με 90 ευρώ

Κοινοποίηση

Συνελήφθη, την Τρίτη (5-4-2016) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι την Τρίτη το βράδυ, εισήλθε σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και διάφορα έγγραφα.
Κατά τη σύλληψη εντοπίσθηκαν στην κατοχή του 27χρονου το αφαιρεθέν πορτοφόλι με τα χρήματα, τα οποία παρελήφθησαν από τον δικαιούχο τους, καθώς επίσης και 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 2 κινητά τηλέφωνα, 5 ρολόγια, 1 ηλεκτρονική συσκευή, διάφορα αξεσουάρ υπολογιστή, κοσμήματα και είδη ρουχισμού. 
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι όλα τα παραπάνω αντικείμενα, εκτός από 4 ρολόγια, τα είχε αφαιρέσει ο 27χρονος, το ίδιο βράδυ από οικία που διέρρηξε στην πόλη της Κομοτηνής. 
Τα αντικείμενα που αφαίρεσε ο δράστης κατά τη διάρρηξη της οικίας αποδόθηκαν στις δικαιούχους τους. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα