Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οργή Δρεμσίζη για την Κοινωνία Δημοτών – Λέει πως αυτόν «φωτογραφίζουν»

Κοινοποίηση


-Προηγήθηκε ανακοίνωση από την Αντιπολίτευση για τους βανδαλισμούς στα γραφεία της παράταξης 
Την, ξαφνική, αντίδραση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Δρεμσίζη Ιωάννη προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Κοινωνία Δημοτών με θέμα τους “βανδαλισμούς” στα γραφεία που της έχουν παραχωρηθεί από τον Δήμο. 
Στην εν λόγω ανακοίνωση η παράταξη της Αντιπολίτευσης έκανε λόγο για κορυφαίο αξιωματούχο του Δήμου Ξάνθης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της βρίσκεται πίσω από τα όσα συνέβησαν μέσα στον χώρο των γραφείων, ενώ κάλεσε το πρόσωπο αυτό (το οποίο δεν κατονομάστηκε) να τοποθετηθεί δημόσια για την υπόθεση και να ζητήσει συγγνώμη. 
Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση, λέγοντας πρακτικά πως ο ίδιος είναι αυτός που “φωτογραφίζεται” από την Αντιπολίτευση βάζοντας στο τραπέζι της συζήτησης και τον κ. Νίκο Ανταμπούφη, επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες για την Ξάνθη”. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κου Δρεμσίζη έχει ως εξής: 
Από την εφαρμογή του Ν.3852/2010 έχει διατεθεί δημοτικός χώρος για τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το 2011, ο χώρος αυτός παραμένει προς χρήση από τις Δημοτικές Παρατάξεις και ουδέποτε αποδόθηκε σε πολιτιστικό σύλλογο ή σε φυσικό πρόσωπο.

Ο Επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» δεν είναι επικεφαλής πολιτιστικού συλλόγου και ούτε η Δημοτική Παράταξή του αποτελεί πολιτιστικό σωματείο.

Καλώ τη Δημοτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» να ανακαλέσει την κατάπτυστη ανακοίνωση σε βάρος μου.

Επιστρέφω τα περί «ενόχων», «αιτιών», «τεχνασμάτων», «απαράδεκτων και παράνομων πράξεων», «τέτοιες πρακτικές», «να κατονομάσει», «φυσικούς αυτουργούς – συνεργούς» «ηθικούς αυτουργούς», στα στελέχη της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» και τους προειδοποιώ να είναι πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς και στις ανακοινώσεις τους.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα