Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σφραγίστηκε το υπόγειο Δημοτικό Πάρκινγκ Ξάνθης – Δήλωση Παυλίδη για την υπόθεση

Κοινοποίηση

Το υπόγειο, πρώην, Δημοτικό Πάρκινγκ της Ξάνθης που έχει μισθώσει και λειτουργεί ιδιώτης σφραγίστηκε την Τετάρτη, όπως έγινε γνωστό, λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην λειτουργία του. 
Για την υπόθεση η Περιφέρεια ΑΜΘ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
«Περί υπογείου Δημοτικού Πάρκινγκ Ξάνθης»

Σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις συγκεκριμένου εντύπου για το υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ Ξάνθης, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε: 

«Η συνειδητή προσπάθεια συγκεκριμένου εντύπου στην Ξάνθη, να με εμπλέξει σε δήθεν παράνομη αδειοδότηση λειτουργίας το 1999-2000 του υπόγειου δημοτικού πάρκινγκ, είναι ξένη προς την αλήθεια και κατασκευασμένη. Επανήλθε χθες εντέχνως με τίτλο «Γ.Παυλίδης-Υπόγειο πάρκινγκ: Ως Νομάρχης το…ίδρυσε, ενώ ήδη αυτό..λειτουργούσε! Σαν Περιφερειάρχης σήμερα το …σφράγισε!!».

Η αλήθεια: Η άδεια λειτουργίας όταν δόθηκε το 2000 πληρούσε 100% τα προαπαιτούμενα του νόμου (ΠΔ 455/76), είχε την ανεπιφύλακτη θετική εισήγηση όλων των υπηρεσιακών παραγόντων, είχαν προσκομιστεί όλα τα δικαιολογητικά και η υπογραφή της ήταν υποχρεωτική (δέσμια) τότε ως Νομάρχη, για μένα.

Η εκδοθείσα άδεια Οικοδομής ήταν αρμοδιότητα του οικείου Δήμου, που είχε αυτοτελή- από τότε-  Δημοτική Πολεοδομική Υπηρεσία.

Η γενομένη, χθες, από μονίμως εξουσιοδοτημένους υπηρεσιακούς παράγοντες ανάκληση, οφείλεται και μόνο σε μεταγενέστερη-πρόσφατη μετατροπή των όρων λειτουργίας. Συνεπώς κάθε άλλο είναι ψευδές.
Ο ίδιος και η Περιφέρεια θα ασκούμε σταθερά προς κάθε κατεύθυνση τα νόμιμα καθήκοντά της.

Κατά τα λοιπά, προσωπικά, ρητά επιφυλάσσομαι κάθε δικαιώματος μου, αφού η επί μακρόν και προφανής πρόθεση προσβολής μου, εξέρχεται κάθε ορίου κριτικής».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα