Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βαριά ήττα για στην SKODA από τον Πλατανιά – “Άχρωμη” η Ξάνθη στην Κρήτη

Κοινοποίηση


Όπως και στο παιχνίδι του α’ γύρου, έτσι και τώρα η SKODA ΞΑΝΘΗ γνώρισε την ήττα από τον Πλατανιά. 
Στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Super League στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, η Χανιώτικη ομάδα σκόραρε δύο φορές με τον Ανγκούλο (19’, 32’) κι άλλη μία με τον Μιλούνοβιτς (74’) φτάνοντας στο 3-1 με τον Λισγάρα να μειώνει προσωρινά στο 65’ σε 2-1. 
Η ξανθιώτικη ομάδα έμεινε στους 32 βαθμούς μετά την 5η εκτός έδρας ήττα και 8η συνολικά φέτος. Ντεμπούτο για τους Κασά Καμαρά και Βασίλη Φασίδη με τη φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Αποβλήθηκε ο Σολτάνι με 2η κίτρινη στις καθυστερήσεις και ο Γκνιάτιτς το ίδιο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε το LIVE του αγώνα από το ThrakiSports.gr
Οι φάσεις του αγώνα
2’ Το σουτ του Ανγκούλο μπλόκαρε ο Τσέναμο.
18’ Μετά από φάση διαρκείας ο Ανγκούλο εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας της ξανθιώτικης άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-0
28’ Ο Γουνδουλάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λισγάρα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ απείλησε τον Τσέναμο με την μπάλα να φεύγει άουτ.
31’ Το γυριστό σουτ του Ανγκούλο μπλόκαρε ο Τσέναμο.
32’ Ο Ανγκούλο με κεφαλιά κάνει το 2-0 μετά την πρώτη κεφαλιά πάσα του Γουνδουλάκη.
64’ Το δυνατό σουτ του Καπετάνου απέκρουσε σε κόρνερ ο Σωτηρίου.
65’ Μετά το κόρνερ του Λουσέρο, ο Λισγάρας με προβολή έκανε το 2-1.
74’ Ο Γουνδουλάκης έκανε την συρτή παράλληλη σέντρα και ο Μιλούνοβιτς με προβολή έκανε το 3-1 ενώ πιθανότατα βρισκόταν εκτός θέσης.
Διαιτησία
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας με πρώτο βοηθό τον κ. Σίπκα Ιωάννη (ΕΠΣ Πέλλας) και δεύτερη βοηθό την κα. Κουρομπύλια Χρυσούλα (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Ιωάννης Μουρτζάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου. Έδειξε την κίτρινη κάρτα στο 30’ στον Μπέρτο, στο 39’ στον Γουάλας και στις καθυστερήσεις του α’ μέρους στον Βασιλακάκη και στους Γκνιάτιτς (69’), Σολτάνι (76’)
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλεβιτς, Μουνάφο, Αγκούλο (90+’ Ιτούα), Ντίνας (69’ Μιλούνοβιτς), Γουνδουλάκης (88’ Τσουράκης).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (46’ Καμαρά), Γουάλας (78’ Φασίδης), Λισγάρας, Καρυπίδης (46’ Καπετάνος), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Νιέτο.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα