Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κομοτηνή – Τον έσερνε 500 μέτρα και τον εγκατάλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο

Κοινοποίηση

Σε αναζήτηση του οδηγού οχήματος μάρκας SEAT, που παρέσυρε και εγκατέλειψε δύο νεαρούς επιβάτες μοτοσικλέτας τραυματισμένους πάνω στην άσφαλτο, βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Απριλίου σημειώθηκε το σοκαριστικό ατύχημα στην πόλη της Κομοτηνής, με τον οδηγό να παραμένει ακόμα άφαντο, αλλά τα θύματά του να νοσηλεύονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.
Οι δύο 17χρονοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και μαζί με άλλους δυο φίλους τους που επέβαιναν σε άλλη μοτοσικλέτα κινούνταν προς το Κικίδιο, μέσω των δρόμων που βρίσκονται πίσω από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Επέστρεφαν στα σπίτια τους από την βραδινή τους έξοδο, όταν τους προσέγγισε ένα όχημα που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες. Τότε σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση της μίας μοτοσικλέτας με το αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ένας επιβαίνων της μοτοσικλέτας να πέσει στο οδόστρωμα κάτω και να χτυπήσει στον αυχένα.
Το σοκαριστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός όχι μόνο δε σταμάτησε όταν έγινε η σύγκρουση με την μοτοσικλέτα, αλλά συνέχισε να οδηγεί έχοντας πάνω στο αυτοκίνητό του γαντζωμένο στο παρμπρίζ τραυματισμένο τον δεύτερο νεαρό επιβάτη της μηχανής. Ο τραυματισμένος παρέμεινε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και ο οδηγός δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε να προχωράει! Το παιδί γαντζώθηκε πάνω στο αυτοκίνητο στο παρμπρίζ κι αυτός συνέχισε να τρέχει, αφηνιασμένος χωρίς να τον αφήνει κάτω, αναφέρουν οι μαρτυρίες.
troxaioΓια περίπου 500 μέτρα συνεχίστηκε η τρελή κούρσα του ασυνείδητου οδηγού, οπότε ο νεαρός επιβάτης που βρίσκονταν πάνω στο όχημα πετάχτηκε στην άσφαλτο και κατέληξε μέσα σε παρακείμενους θάμνους. Ο οδηγός εγκατάλειψε και το δεύτερο θύμα του και διέφυγε. Στο σημείο του ατυχήματος ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Παρέλαβαν αμέσως τον πρώτο τραυματία, αλλά άρχισαν να αναζητούν τον δεύτερο τραυματία, τον οποίον ο ασυνείδητος οδηγός είχε παρασύρει και εγκαταλείψει αλλού. Τελικά, όμως λένε οι πληροφορίες, ο νεαρός, αν και τραυματισμένος, κατάφερε ο ίδιος χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο να ειδοποιήσει και να πει που βρίσκεται. Παρελήφθη και αυτός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σε χειρουργικές επεμβάσεις για το κάταγμα που υπέστη στο μηρό και το κάταγμα που υπέστη στο ισχίο, υποβλήθηκε ήδη ο νεαρός τραυματίας που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του αυτοκινήτου. Ο Θανάσης Κούκος Επιμελητής Β στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής ανέλαβε την φροντίδα του νεαρού τραυματία, που σήμερα αναρρώνει χάρη στις ιατρικές υπηρεσίες που δέχτηκε. Ο άλλος νεαρός υπέστη ελαφρύτερους τραυματισμούς, αλλά νοσηλεύεται επίσης στην Χειρουργική Κλινική. Το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου και φυσικά αναζητά τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο δύο νεαρά αγόρια.
Πηγή: www.xronos.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα