Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στον τελικό του Κυπέλλου της Π-ΑΜΘ ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης!

Κοινοποίηση

Στον Τελικό του Κυπέλλου της περιφέρειας Α.Μ.Θ. προκρίθηκε η ομάδα μας καθώς πέρασε νικηφόρα και από τις Φέρες, επικρατώντας στον ημιτελικό, του Σκακιστικού Ομίλου Φερών με 0,5 – 3,5.
Η ομάδα μας φέτος συνεχίζει να διακρίνεται σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της περιφέρειας Α.Μ.Θ. , διαγράφοντας εξαιρετική πορεία σε όλη την αγωνιστική περίοδο.
Το Δεκέμβριο κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού (RAPID) , τον Μάρτιο στο πρωτάθλημα Π.Ο.Α. αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ομάδα στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και κέρδισε την άνοδό στην Α΄ Εθνική και τώρα στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τον τελικό αήττητη σε όλους τους αγώνες έναντι αξιόλογων αντιπάλων.
Ο τελικός που θα διεξαχθεί στην έδρα μας στις 8 – 5 – 2016, θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς θα αντιμετωπίσουμε την ισχυρή ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας και περσινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας. 
Ο νικητής του τελικού ανακηρύσσεται Κυπελλούχος Α.Μ.Θ και συγχρόνως προκρίνεται στην φάση των 16 του Πανελληνίου Κυπέλλου Ελλάδας.
Η σύνθεση της ομάδας μας:
ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΡΟΓΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡ
ΧΑΡΟΚΟΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Η Διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές της ομάδας μας και εύχεται νέες μελλοντικές επιτυχίες.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του Σκακιστικού Ομίλου  Φερών για την άριστη  και αξιομνημόνευτη φιλοξενία που μας παρείχε, στο πλαίσιο του μεταξύ μας αγώνα στις Φέρες και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και δύναμη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την αναβάθμιση του αθλήματος.
Σκακιστικός όμιλος Ξάνθης
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα