Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι παρήγγειλε και της το έστειλαν σε τέτοια συσκευασία

Κοινοποίηση


Χρειάστηκε μία ώρα για να ξεπακετάρει!
Οι φωτογραφίες δείχνουν τι άφησε πίσω της μια παραγγελία με ποτήρια που έκανε μια γυναίκα μέσω διαδικτύου. Η Madeleine Gottlieb είχε παραγγείλει 8 ποτήρια κρασιού και 30 ακόμη για ένα πάρτι που ήθελε να κάνει στο σπίτι της.
Δεν πίστευε όμως ότι αυτά θα έρχονταν σε μεγάλες συσκευασίες σαν να είχε παραγγείλει κάποιο έπιπλο ενώ χρειάστηκε μία ώρα για να τα ξεπακετάρει. Ένα από τα κιβώτια περιείχε τα ποτήρια κρασιού και στα άλλα τρία υπήρχαν έξτρα κουτιά για το καθένα από τα άλλα ποτήρια με αποτέλεσμα να γεμίσει χαρτόνια και χαρτιά όλο το σαλόνι της. Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια κάθε φορά που άνοιγε μια συσκευασία έπρεπε να ανοίξει άλλη μια συσκευασία και να βγάλει και επιπλέον χαρτί για να φτάσει το ποτήρι στα χέρια της.
Εκτός από το γεγονός ότι χρειάστηκε πολύ ώρα για να βγάλει τα ποτήρια από τις κούτες, η γυναίκα δηλώνει εκνευρισμένη γιατί όλο αυτό δείχνει ότι η εταιρεία δε σέβεται καθόλου το περιβάλλον και ξοδεύει τόσο χαρτόνι ενώ δεν χρειάζεται. Χρειάστηκε επιπλέον όπως λέει να μεταφέρει όλα τα κουτιά με το αυτοκίνητο σε κοντινό κέντρο ανακύκλωσης καθώς δεν χωρούσαν καν στον κάδο ανακύκλωσης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα