Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βροχή οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην Θράκη – Χειροπέδες σε 5 άτομα

Κοινοποίηση

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (1-4-2016), στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής,  πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 44, 23 (άντρες), 28, 27 και 25 (γυναίκες) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.  
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Παρασκευή το πρωί, σε χωριό του Έβρου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν 4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16,7 γραμμαρίων γραμμάριων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 μεταλλικό τρίφτη, 1 τσιγαρόχαρτο εμποτισμένο με έλαιο κάνναβης και 1 αυτοσχέδιο ναργιλέ.   
Στη δεύτερη περίπτωση, την Παρασκευή το βράδυ, στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, εντόπισαν τις τρεις ημεδαπές να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού 10 δισκία ecstasy, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν εισάγει από τη Βουλγαρία.     
Στο εσωτερικό του οχήματος, καθώς και σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, σε μία εκ των οποίων βρισκόταν και ο 44χρονος, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 δισκίο ecstasy, 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 1 μεταλλικός τρίφτης και 4 κινητά τηλέφωνα.  
Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, 1 μεταλλικός τρίφτης και 4 κινητά τηλέφωνα.  
Σημειώνεται ότι η 27χρονη κατηγορείται επιπλέον για τα αδικήματα της αντίστασης και της απρόκλητης σωματικής βλάβης, διότι στην προσπάθειά της να εμποδίσει την έρευνα των αστυνομικών στην οικία της, αντιστάθηκε και επιτέθηκε απρόκλητα σε έναν από αυτούς.  
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα