Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Στο Διδυμότειχο το 24ο Συνέδριο Εθελοντών Αιμοδοτών Έβρου

Κοινοποίηση

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών “Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου” Διδυμοτείχου και περιφέρειας με την Ένωση συλλόγων και ομάδων εθελοντών αιμοδοτών νομού Έβρου συνδιοργανώνουν το 24ο Πανέβριο Συνέδριο  Εθελοντών Αιμοδοτών  Ν Έβρου στις 15 Μαΐου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου.
Θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των επαίνων του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύριο Παυλόπουλο Προκόπη στους Χρυσούς Αιμοδότες, μελή του συλλόγου μας όπως και απονομές τιμητικών πλακετών του υπουργείου Υγείας στους Αργύρους και Χάλκινους αιμοδότες ανάλογα με την προσφορά τους στην αιμοδοσία, προβάλλοντας έτσι πρότυπα προς μίμηση. Επίσης, ομιλίες από επιστημονικούς συνεργάτες για τα νέα ιατρικά δεδομένα περί αιμοδοσίας και ενημερώσεις για τις νέες διαδικασίες αιμοδοσίας (ταυτότητα αιμοδότη).
Σε μια εποχή, στην οποία οι αξίες και οι αρχές αμφισβητούνται και απεμπολούνται, θεωρούμε χρέος μας να αναδείξουμε το ανώτερο ιδανικό, τον ανθρωπισμό μας. Το απλωμένο χέρι του εθελοντή αιμοδότη απευθύνει ένα μοναδικό μήνυμα αλληλεγγύης γιατί η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, είναι μια πράξη κοινωνικής υπευθυνότητας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και κατά διάρκεια θα παρατεθεί μπουφές.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα