Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Πανελλαδική διάκριση για τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Κοινοποίηση

Την πρώτη θέση στον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό για τα Δάση και τη Δασοπονία “Young People in European Forests” κατέκτησε 3μελής ομάδα μαθητριών του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» ανάμεσα σε 159 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα!
Ο διαγωνισμός, που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και τις περιφερειακές δασικές υπηρεσίες,  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Απριλίου και συμμετείχαν 3μελείς ομάδες μαθητών γυμνασίων και λυκείων της χώρας. Στην Αλεξανδρούπολη διοργανώθηκε με τη συμβολή του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης. Νικήτρια ανάμεσα στις 159 ομάδες αναδείχθηκε η ομάδα του 3ου Γυμνασίου, που αποτελείται από τις μαθήτριες της Β΄ τάξης Αλεξία – Μυρσίνη Αγγελίδου, Δανάη Δημητρίου και Ιωάννα – Αριάδνη Κανελέτη.
Με τη διάκρισή τους αυτή οι μαθήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό “Young People in European Forests”,  που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 στη Λετονία.
Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες του σχολείου μας για τη συμμετοχή, την προσπάθεια και τη διάκρισή τους, καθώς και την υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Παπαδοπούλου Βασιλική για την πολύτιμη συμβολή της στην επιτυχία αυτή. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 
Περισσότερα ΕΔΩ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα