Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άγριος ξυλοδαρμός με γκλομπς στην Αλεξανδρούπολη

Κοινοποίηση

Πέντε συνολικά άτομα, μιλώντας «σπαστά» ελληνικά, ήταν όπως αναφέρουν πληροφορίες του e-evros.gr, οι θύτες της υπόθεσης του ξυλοδαρμού με γκλομπς, στον χώρο πλησίον του Η’ Παιδικού Σταθμού της Αλεξανδρούπολης.
Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο e–evros.gr, το ένα εκ των 2 θυμάτων, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Μαΐου 2016, περί τις 02.30 π.μ..
Συγκεκριμένα, στο σημείο βρίσκονταν δύο νεαροί οι οποίοι κάθονταν στο χώρο δίπλα από τον παιδικό σταθμό, όταν ξαφνικά τους πλησίασαν απειλητικά 5 άτομα έχοντας στην κατοχή τους γκλομπς.
Οι δυο νεαροί αρχικά έμειναν αποσβολωμένοι ακούγοντας τους 5 «νταήδες», να τους ζητούν να βγάλουν από τις τσέπες τους ό,τι είχαν και δεν είχαν.
Οι νεαροί αρχικά, είπαν έντρομοι, πως δεν έχουν να τους δώσουν απολύτως τίποτα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, με τους 5 να τους ξυλοκοπούν ανελέητα.
Τα θύματα, αντιστάθηκαν στα χτυπήματα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό αφού οι «νταήδες» δε φαίνεται να φοβήθηκαν και συνέχισαν να τους ξυλοκοπούν, χωρίς όμως να καταφέρουν ν’ αποσπάσουν τιμαλφή ή χρήματα.
Ωστόσο, οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν ελαφρά στο σώμα, με μώλωπες από τα χτυπήματα των γκλομπς, ενώ όπως ανέφερε στο e-evros.gr, το ένα εκ των δύο θυμάτων της συμπλοκής το περιστατικό δεν αναφέρθηκε στην αστυνομία αλλά και κανένα από τα θύματα δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΠΓΝΕ .
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα