Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άυπνοι φαντάροι χωρίς κρεβάτια στην 30ή Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στο Διδυμότειχο

Κοινοποίηση

Μια ακόμη καταγγελία για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φαντάροι στην 30η μηχανοκίνητη ταξιαρχία στο Διδυμότειχο έρχεται στη δημοσιότητα από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων – Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος».
Όπως σημειώνεται από το Δίκτυο δεν πρόκειται για την πρώτη καταγγελία από τη συγκεκριμένη μονάδα. «Αντίθετα η συνεχής ροή καταγγελιών από την 30η Μ/Κ Ταξιαρχία αποτελεί μια αδιάψευστη απόδειξη ότι υπάρχει ζήτημα. Δε μπορεί τόσοι πολλοί –φαντάροι, υπαξιωματικοί, κατώτεροι αξιωματικοί- να καταγράφουν την οργή και την αγανάκτηση τους σε τόσο πολλές επιστολές καταγγελίας» και η διοίκηση να τους αγνοεί, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Το Δίκτυο καλεί τον ΑΓΕΣ Αντιστράτηγο Τελλίδη να παρέμβει κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει. «Πόσες επιστολές καταγγελίας χρειάζονται; Πρέπει να συμβεί πάλι το χειρότερο, για να κάνουμε τους ανήξερους και να διατάξουμε ΕΔΕ ώστε να διερευνηθούν τα αίτια;», σημειώνει.
Ακολουθεί ολόκληρη η καταγγελία:
«Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για την φωνή που μας δίνετε να ακουστούν και να λυθούν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είναι γεγονός πως με την αλλαγή του Ταξίαρχου στην 30 Μ/Κ ΤΑΞ έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα με τον τρόπο διοίκησης του, αλλά και γενικότερα πως βλέπει και κατά πόσο εκτιμά το προσωπικό του.

Εδώ και ένα μήνα περίπου αποφάσισε πως το προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία αρχιφύλακας στις 2 πύλες του στρατοπέδου είναι τόσο ξεκούραστο που δεν χρειάζονται κάποια ώρες ξεκούρασης και έτσι απομάκρυνε τα κρεβάτια που υπήρχαν.

Επειδή δεν έχουμε όλοι τις βιονικές αντοχές του κ. Ταξίαρχου να μένουμε άυπνοι 26 ώρες, καλό θα ήταν να ξανάμπαιναν τα κρεβάτια στις πύλες (όχι και ότι κοιμόμαστε με τόσες εξωτερικές εφόδους που έρχονται κάθε βράδυ) τουλάχιστον να μπορούμε να οδηγήσουμε 20 λεπτά την άλλη μέρα μέχρι να φτάσουμε στα σπίτια μας».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα