Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αστυνομικός από τον Έβρο αυτοπυροβολήθηκε στην Αθήνα – Υπέκυψε στα τραύματά του!

Κοινοποίηση

Στο πένθος βύθισε την οικογένειά του 31χρονου αστυνομικού, από τον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης, αλλά και την αστυνομία η είδηση πως ο ίδιος υπέκυψε στα τραύματά του αργά το βράδυ της Τετάρτης ενώ νωρίτερα αυτοπυροβολήθηκε με όπλο άλλου αστυνομικού στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, όπου Νοσηλευόταν, ο 31χρονος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, έχασε την μάχη με τον θάνατο.
Όπως μεταδίδει το thrakinea.gr ο αυτόχειρας, ζήτησε λίγο πριν τις 19:00 το όπλο συναδέλφου του και το έστρεψε στον εαυτό του. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά «έφυγε» από τη ζωή. Ο 32χρονος ήταν παντρεμένος πατέρας ενός παιδιού.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τραύμα στο κεφάλι από τη σφαίρα ήταν διαμπερές και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον σώσουν αλλά φάνηκε αδύνατο να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο αστυνόμος Α’,  πυροβολήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο γραφείο του, όπου βρισκόταν με πολιτική περιβολή, στον 3ο όροφο της Τροχαίας, στην οδό Δηλιγιάννη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο αστυνόμος κάλεσε στο γραφείο του αρχιφύλακα με τον οποίον υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία, και του ζήτησε να δει το όπλο του.
Αυτός του το έδωσε και ο 31χρονος πυροβολήθηκε με το όπλο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν ηθελημένη ενέργεια ή ατύχημα, καθώς ο αρχιφύλακας υπέστη ισχυρό σοκ και δεν μπορούσε να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη. Πάντως ο αστυνόμος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, δεν έφερε δικό του όπλο.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / thrakinea.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα