Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χειροπέδες σε γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για φακελάκι

Κοινοποίηση

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη την Τρίτη γιατρός δημόσιου Νοσοκομείου στη Θράκη, για δωροληψία και απόπειρα εκβίασης

Πιο συγκεκριμένα,  συνελήφθη,   γιατρός   – ωτορινολαρυγγολόγος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης  δημόσιου   Νοσοκομείου   της   Θράκης,   σε βάρος   του   οποίου   σχηματίστηκε   δικογραφία   για   δωροληψία υπαλλήλου και απόπειρα εκβίασης.

Η   διερεύνηση   της   υπόθεσης   ξεκίνησε   ύστερα   από   καταγγελίαι διώτη   ημεδαπού,   σύμφωνα   με   την   οποία   ο   γιατρός   απαίτησε εκβιαστικά   το   χρηματικό   ποσό   των   500   ευρώ,   προκειμένου   να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση στη σύζυγό του σε σύντομο χρονικό διάστημα.





Την Τρίτη,   σε   προκαθορισμένη   συνάντηση   στο   νοσοκομείο,   ο   γιατρός παρέλαβε από τον ιδιώτη το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί.

Άμεσα   επενέβησαν   αστυνομικοί   της   Διεύθυνσης   ΕσωτερικώνΥποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ σε έρευνα στο γραφείο του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί  την Τετάρτη   (18-05-2016)   στον   αρμόδιο   Εισαγγελέα Πρωτοδικών. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα