Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Διέρρηξαν σπίτι στον Έβρο και έκλεψαν μια τηλεόραση

Κοινοποίηση

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 25-5-2016, σε χωριό του Έβρου.
Συνελήφθησαν την Τετάρτη (25-5-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό του Διδυμοτείχου, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 31, 30, 23 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, την Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στους Μεταξάδες Έβρου, όπου διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της μία (1) τηλεόραση.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η αφαιρεθείσα τηλεόραση, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο της.
Κατασχέθηκαν επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών και δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία.
Σημειώνεται ότι οι δράστες, ηλικίας 30 και 23 ετών, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα