Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δουλειά ζητούν οι γυναίκες Ρομά του Δροσερού Ξάνθης – Συνάντηση με Μπόλαρη

Κοινοποίηση


Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη με την Πρόεδρο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» των Γυναικών Ρομά του Δροσερού Ξάνθης
Με την Πρόεδρο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» των Γυναικών Ρομά του Δροσερού Ξάνθης κα. Σαμπιχά Σουλεϊμάν συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης.

Αντικείμενο της συνεργασίας οι δυνατότητες εργασίας και απασχόλησης των μελών του Συλλόγου και των οικογενειών τους στον πρωτογενή τομέα καθώς και οι δυνατότητες οργάνωσης σε ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Για να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στον αγροδιατροφικό τομέα στην Θράκη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός υπογράμμισε την υποχρέωση της πολιτείας και την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης να στηρίξει την μεγαλύτερη από τις ευπαθείς ομάδες οικονομικά, τους Ρομά, και στην κατεύθυνση αυτή εξέφρασε την πολιτική βούληση ώστε να είναι αποτελεσματικές και με επιτυχημένη έκβαση οι πρωτοβουλίες του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου των Γυναικών Ρομά του Δροσερού Ξάνθης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα