Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στοίβαξε 12 μετανάστες σε φορτηγάκι – Χειροπέδες σε 29χρονο στην Εγνατία Οδό

Κοινοποίηση

Συνελήφθη την Τρίτη (10-5-2016) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.  
Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, με ρουμανικές πινακίδες, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.  
Στη συνέχεια το όχημα εισήλθε στην Εγνατία Οδό, όπου με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο οδηγός του. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος προωθούσε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες. 
Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα.  
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα