Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες στον Έβρο – Αρνήθηκε να του κάνουν έλεγχο

Κοινοποίηση


Συνελήφθη υπήκοος Μολδαβίας κατηγορούμενος για πλαστογραφία και απείθεια
Συνελήφθη την Κυριακή (28-5-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 37 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απείθεια.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 37χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με πινακίδες κυκλοφορίας των ελληνικών αρχών, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς.
Λίγο πιο κάτω, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημά του, ενώ κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Κατασχέθηκαν επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και οι γνήσιες βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας του, οι οποίες βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα