Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ληστεία στα νεκροταφεία της Ξάνθης – Νεαροί πήδηξαν τον φράχτη και περικύκλωσαν γυναίκα

Κοινοποίηση

Μια ακόμη ληστεία στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων κατεγράφη την Κυριακή στην Ξάνθη, με το θύμα να γνωστοποιεί το συμβάν στο διαδίκτυο και να ζητά από πολίτες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο να οργανωθούν και προσφύγουν από κοινού στην Δικαιοσύνη. 
Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε μια γυναίκα από την περιοχή βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα νεκροταφεία όταν την λήστεψαν τρεις νεαροί (κατά την ίδια, ανήλικοι 12-15 ετών) οι οποίοι πήδηξαν τον φράχτη από την πλευρά του Δροσερού και την περικύκλωσαν ώστε να την ληστέψουν. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι αντίστοιχο στην περιοχή με το θύμα μάλιστα να επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: “μπορεί να μας πει ο δήμος γιατί δεν κάνει κάτι για να μας προστατέψει; Πληρώνουμε τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη στην Ελλάδα, ας βάλει σεκιούριτι, ας βάλει συρματόπλεγμα, ας κάνει κάτι γιατί δεν πάει άλλο. Αν δεν μπορούν να προστατέψει τα νεκροταφεία να παραιτηθούν, να το κάνει κάποιος άλλος. Όποιος έχει πάθει το ίδιο ας επικοινωνήσει μαζί μου να το καταγγείλουμε στον Εισαγγελέα”. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα