Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπουκαλάκια με νερό και LSD στην Ξάνθη – Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι νεαρού

Κοινοποίηση

“Λαβράκι” έβγαλαν οι Αστυνομικοί στην Ξάνθη, το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από οργανωμένη έφοδο σε σπίτι 23χρονου, με την συνδρομή καλά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου. 
Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 23χρονου στο οποίο βρέθηκαν ναρκωτικά, καθώς και ποσότητα LSD η οποία ήταν αναμειγμένη με νερό, μέσα σε πλαστικά μπουκαλάκια. 
Σε βάρος του νεαρού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με την υπόθεση να παίρνει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης. 




Στο σπίτι του 23χρονου οι Αστυνομικοί εντόπισαν δύο  φυτά κάνναβης, ύψους από 8 έως 10 εκατοστών, μία νάιλον συσκευασία, που περιείχαν κοκαΐνη, βάρους 5,1 γραμμαρίων, δύο  νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν MDMA, συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων, τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16,9 γραμμαρίων, τέσσερα πλαστικά δοχεία, που περιείχαν ποσότητα LSD αναμεμειγμένη με νερό, συνολικού βάρους 1.275 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα