Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άνοιξε τα χαρτιά της η Ματθίλδη Μαγγίρα – “Μακάρι οι Έλληνες να είχαν καταλάβει τι γη πατάµε”

Κοινοποίηση

Για τα όνειρα ζωής που έχει αλλά και την επιθυμία να αποκτήσει στο μέλλον έναν σύντροφο, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την είδηση ότι χώρισε από τον τελευταίο σύντροφό της Δημήτρη Λαμπριανό μίλησε στην “Real“, η Ματθίλδη Μαγγίρα.
Έχετε σκεφτεί να φύγετε ξανά στο εξωτερικό;
Ναι, το έχω σκεφτεί. ∆εν µε σταµατάει κάτι. Απλώς αγαπάω πάρα πολύ την Ελλάδα και είναι επιλογή µου το ότι βρίσκοµαι εδώ. Μπορεί να µη µου αρέσουν η νοοτροπία και κάποιες συµπεριφορές, παρ’ όλα αυτά θεωρώ την Ελλάδα την ωραιότερη χώρα του κόσµου. Για µένα η ποιότητα ζωής είναι το κλίµα – είναι ευλογία. Μακάρι οι Έλληνες να είχαν καταλάβει τι γη πατάµε. Να την εκτιµούσαν και να την αγαπούσαν. Αν δω, όµως, ότι τα πράγµατα δεν αλλάζουν προς το καλύτερο, έχω στο πίσω µέρος του µυαλού µου να τα µαζέψω και να φύγω.
Έχετε κάποιο όνειρο ζωής;
Έχω πάρα πολλά. Αρχικά έχω ξεκινήσει µαθήµατα πιάνου, αρµονίας και σύνθεσης. Πλέον γράφω και στίχους. Έχω ανοίξει έναν ολόκληρο καινούργιο κόσµο µπροστά µου. Θέλω να ολοκληρώσω και το βιβλίο που έχω ξεκινήσει να γράφω. Είναι ένα αυτοβιογραφικό οδοιπορικό ψυχής. Τέλος θα ήθελα να κάνω σινεµά και να σκηνοθετήσω. Είµαι πολύ ανήσυχη και αυτό καµιά φορά είναι το πρόβληµα. Είµαι από µικρή έτσι και το έχω αποδεχτεί.
Σας λείπει κάτι αυτή τη στιγµή από τη ζωή σας;
∆εν θα το αρνηθώ, θα ήθελα έναν σύντροφο. Τώρα δεν υπάρχει και χρόνος και, έτσι όπως έχουν έρθει και τα πράγµατα, εύχοµαι να βρεθεί.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα