Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Τσαρεκτση Τζενάν με την Αντιπολίτευση στον Δήμο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Το μεσημέρι της Παρασκευής ορκίστηκε στο Δημαρχείο της Ξάνθης ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο, Κοινωνία Δημοτών, κος Τσαρεκτση Τζεναν. 
Προηγήθηκε η παραίτηση του κου Τοπ Ισμέτ, από τον ίδιο συνδυασμό, ενώ σχετική ανακοίνωσή της η Κοινωνία Δημοτών, με επικεφαλής τον κ. Θανάση Ξυνίδη τονίζει πως “ευχόμαστε στον Τζενάν, ένα νέο αξιόλογο εκπαιδευτικό από τα Κιμμέρια, να έχει μία καλή πορεία στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Ξάνθης, με ουσιαστικές και δημιουργικές παρεμβάσεις για τη λειτουργία του Δήμου Ξάνθης και τη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

Ευχαριστούμε τον Ισμέτ για όσα προσέφερε στο Δήμο και τη Παράταξή μας. Το ήθος του, η ιδεολογία του και η αποτελεσματικότητα του σε ότι ανέλαβε μας δίδαξε πολλά. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας, όπως και οι υπόλοιποι παραιτηθέντες ή μη εκλεγέντες συνδημότες μας της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ. Με την ευκαιρία ευχόμαστε και στη νεοορκισθείσα δημοτική Ειρήνη Πυρνάρη καλή και δημιουργική θητεία”. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα