Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παιδόφιλος παρενοχλούσε ανήλικες στην Καβάλα – Δεν έκανε διακρίσεις στις ηλικίες των θυμάτων του

Κοινοποίηση

Οι έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν δυο tablet και ένα laptop μαζί με το κινητό του, απέδειξε ότι σε ένα από αυτά είχε αποθηκευμένο υλικό πορνογραφικού περιεχομένου με φωτογραφίες του 17χρονου (σήμερα) κοριτσιού από περιοχή της Καβάλας που είχε πείσει να του στείλει
Δεν έκανε… διακρίσεις στις ηλικίες των θυμάτων του ένας αδίστακτος 43χρονος Έλληνας παιδόφιλος, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα 6χρονο κοριτσάκι στο Κιλκίς και ότι αντάλλασσε πορνογραφικό υλικό με μια 16χρονη από την Καβάλα!
Η καταγγελία των γονέων του ανήλικου κοριτσιού από περιοχή του Κιλκίς ότι ο δράστης είχε ασελγήσει σε βάρος της κορούλας τους στις αρχές του μήνα, έδωσε την αφορμή για να συλληφθεί στην Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.
Όμως, οι έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν δυο tablet και ένα laptop μαζί με το κινητό του, απέδειξε ότι σε ένα από αυτά είχε αποθηκευμένο υλικό πορνογραφικού περιεχομένου με φωτογραφίες του 17χρονου (σήμερα) κοριτσιού από περιοχή της Καβάλας που είχε πείσει να του στείλει! 
Τα ευρήματα εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν ο 43χρονος είχε παρασύρει και άλλα ανήλικα θύματα στα δίχτυα του. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη και πορνογραφία ανηλίκων.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα