Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πυρετώδεις ετοιμασίες για τον γάμο-υπερπαραγωγή του γιου του Ιβάν Σαββίδη

Κοινοποίηση

Ένα γάμο – υπερπαραγωγή για τον γιο του ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παντρεύει στις 11 Ιουνίου τον γιο του Γιώργο με την αγαπημένη του Γιάννα Κουντγιάκοβα στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζουν μια σπέσιαλ δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.
Στο γλέντι μάλιστα αναμένεται να τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος και ο Λευτέρης Πανταζής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.
Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των γονιών του Ιβάν Σαββίδη και έχει χτιστεί με δωρεά του επιχειρηματία. Ο εορτασμός αναμένεται να είναι τριήμερος και οι εκατοντάδες καλεσμένοι θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία, το «Makedonia Palace».
Η σπέσιαλ δεξίωση αναμένεται να γίνει σε γνωστό κτήμα της πόλης, αν και πληροφορίες θέλουν τον επιχειρηματία να προσπαθεί να επιλύσει κάποια δικαστικά προβλήματα και να κάνει τη δεξίωση στο Κυβερνείο, γνωστό ως «Παλατάκι».
Μετά το γλέντι θα ακολουθήσει μεγάλο after party, ενώ για τη δεξίωση ετοιμάζονται ξεχωριστά εδέσματα, κρασιά και σαμπάνιες, αλλά και μια τούρτα υπερπαραγωγή. Οι προσκεκλημένοι στο γάμο της χρονιάς έχουν ενημερωθεί προφορικά και δεν έχουν λάβει ακόμη προσκλητήρια γιατί το ζευγάρι και οι οικογένειες τους δεν επιθυμούν δημοσιότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα