Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος στην Ξάνθη – Ι.Χ. συγκρούστηκε με φορτηγό στην Κεσσάνη

Κοινοποίηση



-Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό στην εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής με θύμα μια γυναίκα και δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 49χρονη γυναίκα σημειώθηκε την Κυριακή λίγο πριν τις 9 το βράδυ. Στην εθνική οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, κοντά στη διασταύρωση της Κεσσανης έγινε το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. όχημα και ένα φορτηγό με ξένες πινακίδες.
Η σύγκρουση είχε σαν αποτέλεσμα η γυναίκα,συνοδηγός στο αυτοκίνητο να χάσει την ζωή της, ενώ ζωντανός αλλά σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε από το όχημα ο 56χρονος άνδρας οδηγός. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το Ι.Χ. κινδύνεψε να τυλιχτεί στις φλόγες, αφού καπνοί έβγαιναν από αυτό όπως ανέφεραν μάρτυρες στον «ΧΡΟΝΟ».




Με πυροσβεστήρες οδηγοί άλλων οχημάτων επιχείρησαν στο αυτοκίνητο και έτσι αυτό δεν τυλίχτηκε στις φλόγες. Μάρτυρες ανέφεραν ότι η γυναίκα συνοδηγός από τη σύγκρουση βρέθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος απο όπου και ανασύρθηκε νεκρή. Ελαφρύτερα τραυματίας είναι ο Ρουμάνος οδηγός του φορτηγού. Μάρτυρες ανέφεραν ότι το Ι.Χ. όχημα είχε πινακίδες Κομοτηνής.
Αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος. Τα αιτία του θανατηφόρου τροχαίου παραμένουν προς το παρόν άγνωστο και διερευνώνται από την Τροχαία. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση για το συμβάν από την αστυνομία.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα