Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ροδόπη, Καβάλα και Δράμα

Κοινοποίηση


Κατασχέθηκαν 89 φαρμακευτικά δισκία και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (19-5-2016) και Παρασκευή (20-5-2016), στους νομούς Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 36, 33, 26 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.   
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Πέμπτη το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν 89 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων STEDON και XANAX, τα οποία και κατέσχεσαν. 
Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στην Κομοτηνή, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9,5 γραμμαρίων, ένα πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 17 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, τα οποία και κατασχέθηκαν. 
Στην τρίτη περίπτωση, την Πέμπτη το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι, εντόπισαν στην οικία του και την αποθήκη αυτής, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 7,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. 
Στην τέταρτη περίπτωση, την Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,6 γραμμαρίων. 
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής, Καβάλας και Δράμας.  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα