Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη – Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στα κρατητήρια

Κοινοποίηση

Φωτιά σε στρώματα στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, έβαλαν σήμερα δύο κρατούμενοι, προκαλώντας προσωρινά αναστάτωση εξαιτίας του πυκνού καπνού που προκλήθηκε και κάλυψε το κτίριο της Δ.Α. στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή με αποτέλεσμα να κατασβηστεί πολύ σύντομα, χωρίς να προκληθούν σημαντικές υλικές ζημίες ή να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, ενώ κατά την απομάκρυνσή τους από την εστία της φωτιάς, οι δύο κρατούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, προκαλώντας τους ελαφρές σωματικές βλάβες.
Οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος, άγνωστο πως, προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια όντες εξοργισμένοι με τη σύλληψή τους. Οι δύο άνδρες προσήχθησαν σήμερα στο τμήμα, για μικροκλοπές που διέπραξαν. Σημειώνεται πως ο 19χρονος Έλληνας μέχρι σήμερα μπαινόβγαινε σε τακτά χρονικά διαστήματα στις δικαστικές αίθουσες και σε αναμορφωτήρια (ενηλικιώθηκε πριν λίγους μήνες), για μικροκλοπές και ναρκωτικά.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και δεδομένου ότι οι δράστες δεν απομακρύνθηκαν από τα κρατητήρια δεν προκύπτει εάν πρόθεσή τους ήταν η απόδραση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα