Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΟΚ στην Κομοτηνή – Γυναίκα αυτοκτόνησε παίρνοντας δύο κουτιά ηρεμιστικά

Κοινοποίηση


-Πρόκειται για μία 47χρονη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού η οποία για άγνωστους λόγους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της 
-Από τη σωρό της λήφθηκαν δείγματα, βιολογικά υγρά ώστε να διενεργηθεί η τοξικολογική εξέταση , τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται το επόμενο διάστημα 
Σε αυτοχειρία αποδίδεται ο θάνατος μίας 47χρονης γυναίκας στη Ροδόπη. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε εξοχική κατοικία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όμως ήταν ήδη νεκρή. Πρόκειται για μία 47χρονη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού η οποία για άγνωστους λόγους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που την εξέτασε Νίκο Κιφνίδη είχε καταναλώσει δύο κουτιά ηρεμιστικά σε συνδυασμό με αλκοόλ. 
Ο θάνατος της επήλθε σύντομα μετά τη λήψη των σκευασμάτων και απλώς επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής. Η γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Χ” εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε εξοχική κατοικία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία του Δήμου Μαρώνειας Σαπών. 




Στο πλευρό της βρέθηκαν και τα κουτιά από τα ισχυρά ηρεμιστικά που κατανάλωσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής λίγη ώρα αργότερα και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της. Από τη σωρό της λήφθηκαν δείγματα, βιολογικά υγρά ώστε να διενεργηθεί η τοξικολογική εξέταση , τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται το επόμενο διάστημα. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα