Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Βλέπει” και Σαν Ρομάν η Ξάνθη

Κοινοποίηση


Ο 27χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ της Ουρακάν, Χοσέ “Πέπε” Σαν Ρομάν, είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στη Ξάνθη για τη μεταγραφική ενίσχυση.
Με τη σεζόν να έχει παρέλθει για τη Ξάνθη και το θέμα του προπονητή να έχει “κλείσει” – καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας – οι “Ακρίτες” καταστρώνουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό για την επόμενη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί κι εξετάζονται είναι αυτή του 27χρονου δεξιού μπακ της Ουρακάν, Χοσέ “Πέπε” Σαν Ρομάν.
Ο “Πέπε”, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και από το 2007 έως το 2010 φόρεσε τη φανέλα της Τίγκρε. Τη διετία 2010-2012 φόρεσε τη φανέλα της Σαν Λορένσο κι έπειτα πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας της Σαραγόσα. Από το 2012 έως το 2014 αγωνίστηκε με τη Γοδόι Κρους, πέρυσι με την Αρσενάλ Σαραντί και στο τρέχον πρωτάθλημα της Αργεντινής (υπολείπονται δύο αγωνιστικές) φορά τη φανέλα της Ουράκαν.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα