Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανοιχτό φεστιβάλ αποφοίτησης στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Φεστιβάλ αποφοίτησης μαθητών του 1ου γυμνασίου Ξάνθης διοργανώνουν το απόγευμα (19.00) της Παρασκευής 17 Ιουνίου στον χώρο του σχολείου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το δεκαπενταμελές και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου.
Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής θα αποδώσουν στους τελειόφοιτους μαθητές της γ’ γυμνασίου την επετηρίδα της χρονιάς και αναμνηστικό μπλουζάκι, με την ημερομηνία συνάντησής τους μετά από δέκα χρόνια.
Θα παίξουν ζωντανά μουσικά σχήματα από τις σχολές μουσικής της πόλης: Μουσαδές Music School, Μουσικό Εργαστήρι Μουρβάτη και Art Club.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου θα στήσει καντίνα με σάντουιτς, νερά, χυμούς κι αναψυκτικά. Η βραδιά θα κλείσει με πυροτεχνήματα.
“Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το δεκαπενταμελές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης, προσκαλούν όλους τους μαθητές, όλων των γυμνασίων και όχι μόνο, για να γιορτάσουν όλοι μαζί το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς και το ξεκίνημα του καλοκαιριού” σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα