Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Έκλεψαν αγροτικό μηχάνημα στον Έβρο και του πούλησαν

Κοινοποίηση


Συνελήφθησαν 3 άτομα κατηγορούμενα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος 
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κλοπή αγροτικού μηχανήματος από αγρόκτημα στο Έβρο, που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής 3-6-2016. 
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, ένας 54χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 49 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 3-6-2016 το πρωί, οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 49 και 34 ετών, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε αγρόκτημα, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή του Έβρου και αφαίρεσαν ένα (1) αγροτικό μηχάνημα, το οποίο στη συνέχεια πούλησαν σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων.
Μετά την καταγγελία της κλοπής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων, αρχικά, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο (2) δράστες, ενώ λίγη ώρα αργότερα, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν και τον 54χρονο, υπεύθυνο της παραπάνω επιχείρησης.  
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν μηχάνημα, το οποίο παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του.  
Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Σημειώνεται ότι ο 34χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα