Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν καλώδια χαλκού από γήπεδα στην Κομοτηνή – Δικογραφία για 3 άτομα

Κοινοποίηση


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) κλοπές από τις εγκαταστάσεις δύο (2) δημοτικών γηπέδων στο νομό Ροδόπης. που διαπράχθηκαν, το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος – Μάιος του 2016.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 38, 23 (άντρες) και 57 (γυναίκα) ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 38 και 23 ετών, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από τις εγκαταστάσεις δύο (2) δημοτικών γηπέδων, που βρίσκονται σε χωριά της Ροδόπης, καλώδια χαλκού, αντικείμενα αλουμινίου, 3 ηλεκτρικές συσκευές και 7 ξύλινα έπιπλα, τα οποία στη συνέχεια ο 23χρονος διέθεσε στην 57χρονη.
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν στην κατοχή της 57χρονης τα αφαιρεθέντα καλώδια χαλκού, μέρος των αντικειμένων αλουμινίου και μία ηλεκτρική συσκευή, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.
Σημειώνεται ότι οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 38 και 23 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα