Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη την Κυριακή

Κοινοποίηση

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ για την Εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε. Ξάνθης), Ν.Ε. Καταστατικού & Πιστοποίησης (Ν.Ε.Κ.Α.Π.), Ν.Ε. Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) & Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.).
1.Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, από 09:00 μέχρι 19:00.
2.Η σταυροδοσία για την εκλογή των μελών των οργάνων ορίζεται σε έναν (1) σταυρό προτίμησης.
3.Κάθε μέλος που ψηφίζει καταβάλλει το ποσό των €3
«Το μητρώο θα είναι ανοιχτό και κατά την μέρα της ψηφοφορίας για όλους τους δημότες των δήμων, νομού Ξάνθης. Οι δημότες του δήμου Τοπείρου θα ψηφίσουν στον Δήμο Ξάνθης.».
Οι εκλογές διεξάγονται στου κάτωθι χώρους :
· Δήμος Ξάνθης: Γραφεία Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Κεντρική Πλατεία)
· Δήμος Αβδήρων: Γεννισέα (Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου)
· Δήμος Μύκης: Σμύνθη (Καφενείο Αντέμ Ογλού Αισέ)
Σύντροφοι και συντρόφισσες, δεν διορίζουμε όργανα, δεν κάνουμε αδιαφανείς διαδικασίες και απλώς ανακοινώνουμε τους εκλεγμένους, πιστοί στην δημοκρατικότητα μας και στις αξίες μας, διεξάγουμε εκλογές αναδείξεις οργάνων, στην προσπάθεια που κάνει το Κίνημα να ισχυροποιηθεί δια της ανασυγκρότησής του για να μεγαλώσει η κοινωνική απήχηση της Συμπαράταξης, δεν χωράνε οι παθογένειες και οι στρεβλώσεις προηγούμενων χρόνων.
Διασφαλίζουμε τη συμμετοχή σε αυτή όλων των υποψηφίων και των ψηφοφόρων που πραγματικά στηρίζουν το Κίνημα και επιθυμούν να συμβάλουν στην επαναφορά του σε θέση πρωταγωνιστή στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.
Με εκτίμηση,
Γ.Γ. Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα