Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επικό βίντεο: Γυναίκα αναλύει το EURO και ο σύντροφός της ξεκαρδίζεται με τις απαντήσεις της!

Κοινοποίηση

Τι το ήθελε η Βρετανίδα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα το Euro 2016; Ο σύντροφός της την… πήρε στο ψιλό, την βιντεοσκόπησε και μας χάρισε ένα από τα καλύτερα χιουμοριστικά βίντεο.
Η -σέξι κατά τα άλλα- κυρία, φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας και φυσικά υποστηρίζει ότι τα «λιοντάρια» θα καταφέρουν να θριαμβεύσουν στα γήπεδα της Γαλλίας σηκώνοντας το τρόπαιο. Κι έχει και επιχειρήματα για να στηρίξει την άποψή της…
«Η Αγγλία θα πάρει το EURO επειδή έχει αυτούς που βάζουν γκολ και αυτούς που μας κάνουν να νικάμε. Κι έχουμε και τον Λάμπαρντ» λέει προκαλώντας τα γέλια του συντρόφου της, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει πάψει προ πολλού να αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της χώρας.
Και κόντρα σε ποια ομάδα θα κατακτήσει η Αγγλία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Εδώ η απάντηση εκτός από γνώσεις ποδοσφαίρου, έχει και… γεωγραφία. «Κόντρα στην Αργεντινή του Ρονάλντο» λέει η κοπέλα και πια ο αγαπημένος της δεν μπορεί να σταματήσει να γελά.
«Ο Ρονάλντο παίζει στην Αργεντινή επειδή είναι μαυρισμένος»! Το μάθαμε κι αυτό. Κι όταν αρχίζει το πείραγμα για το τι δουλειά έχει η Αργεντινή στην Ευρώπη, η γυναίκα νευριάζει και λέει στον άντρα της: «Ξέρεις και από μπάλα, ξέρεις και από γεωγραφία ε; Από πότε είναι στη Λατινική Αμερική;».
Η κοπέλα τα… παίρνει με την κοροϊδία και στο τέλος του λέει: «Σκάσε!».
Δείτε το επικό βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα