Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φιλανθρωπικός αγώνας για την μικρή Μαρία – Οι Ξανθιώτες ενώνονται για ιερό σκοπό

Κοινοποίηση

Για ακόμη μια φορά οι Ξανθιώτες ενώνονται για έναν ιερό σκοπό. Η μικρή Μαρία είναι μόλις 3 ετών και έχει κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο.
Δυστυχώς, η πρώτη αυτή επέμβαση δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πρέπει να χειρουργηθεί ξανά. Για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό χρειάζεται η στήριξη όλων μας.




Για το σκοπό αυτό διοργανώνεται φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα ερασιτεχνών (ΕΠΣ Ξάνθης – XANTHI REGION) και των ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ (ομάδα που αποτελείται από παλιούς και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές).
Συνεισφέρουμε ΟΛΟΙ με την αγορά εισιτηρίων του ενός ευρώ (1€), για να στηρίξουμε την οικογένεια της Μαρίας. Οι φίλοι της Μαρίας είμαστε χιλιάδες και μπορούμε να αποδείξουμε ότι όλοι οι Ξανθιώτες είμαστε στο πλευρό της. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 18:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (γήπεδο Ασπίδας). Είμαστε εκεί για την Μαρία!!!
Εισιτήρια προπωλούνται στα παρακάτω σημεία:
Γραφεία ΕΠΣ Ξάνθης
Βιβλιοπωλείο Πυργελή
Λαογραφικό Μουσείο
Αφισόραμα
Πρατήριο Άρτου Κίτρινος Φούρνος
Σούπερ Μάρκετ Μπόγλου (Εύμοιρο)
Πολιτιστικός Σύλλογος Βάτραχοι
Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ – κου ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – Καραολή 5
Τέλος επειδή υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για κάθε νέο μέρος προπώλησης εισιτηρίων θα υπάρχει πρόσθεση στον παραπάνω πίνακα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα