Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιορτή αποφοίτησης στο Εσπερινό Λύκειο Ξάνθης – Απονεμήθηκαν έπαινοι (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Μια εξαιρετική  βραδιά έζησαν μαθητές και καθηγητές του Εσπερινού ΓΕΛ Ξάνθης το Σάββατο 25  Ιουνίου. Στην τελετή αποφοίτησης και  παράλληλα γιορτή για τη λήξη του διδακτικού έτους επιδόθηκαν απολυτήρια και απονεμήθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα.Τα παιδιά  έγραψαν  στο λεύκωμα αναμνήσεων και η  εκδήλωση έκλεισε με συγκίνηση και πολλές ευχές .
Για τη σημαντική αυτή δράση η Διεύθυνση  του Σχολείου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς: Βιβλιοπωλεία ΔΥΟ,ΤΖΕΛΕΠΗΣ,ΣΠΑΝΙΔΗΣ. Ζαχαροπλαστεία ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ROSE FAMILY,Είδη Δώρων ΤΟ ΡΟΔΙ,Μάρκετ ΚΙΝΤΣ ΡΙΤΒΑΝ, Πιτσαρία VILLAGIO ,Κυλικείο ΑΧΜΕΤ ΙΣΑΟΓΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΛ
Οι εγγραφές  στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ για το σχολικό έτος  2016-2017 έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά  18.30-21.00 στο σχολείο έως τις 30 Ιουνίου και  τον μήνα Σεπτέμβριο.
Στο σχολείο λειτουργούν τμήματα 4 τάξεων και όλων των ομάδων προσανατολισμού(κατευθύνσεων) και υπάρχει δυνατότητα και δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι., με τις ρυθμίσεις των Εσπερινών Λυκείων.
Kατά τους καλοκαιρινούς μήνες το σχολείο θα παραμένει ανοιχτό κάθε Πέμπτη .Για πληροφορίες – διευκρινίσεις επικοινωνήστε με την Διευθύντρια Γλυκερία Μπασδέκη στο 2541084663.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα