Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης για τα εγκαίνια των νέων της γραφείων

Κοινοποίηση

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ξάνθη ευχαριστεί τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Ξάνθης, επί της οδού Περγάμου αρ. 1 στην Πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου κος Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Επικρατείας κος Δημήτρης Σταμάτης, ο Βουλευτής Έβρου κος Δημοσχάκης Αναστάσιος, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κος Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης καθώς και ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κος Νέζης Αθανάσιος.
Σημειώνεται, ότι μετά από απόφαση του Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Καρδίτσας κυρίου Τσιάρα Κωνσταντίνου, στους Βουλευτές Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ανατίθεται η παρακολούθηση των αναγκών και των ζητημάτων που αφορούν επιμέρους Νομούς, στους οποίους δεν έχει εκλεγεί Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο άσκησης του κοινοβουλευτικού έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος Δ. Σταμάτης, αναλαμβάνει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος        Ο Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος             Πατεράκης Μιχαήλ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα