Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν ανησυχεί η SKODA Ξάνθη για την πρόταση-βόμβα από την ΕΠΟ περί υποβιβασμού!

Κοινοποίηση


Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στη διοίκηση της Ξάνθης αναφορικά με την πρόταση υποβιβασμού της ομάδας από την Επιτροπή Δεοντολογίας, όπως εκφράζεται και από τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου. 
Κανένας πανικός δεν υφίσταται στη διοίκηση της Skoda Ξάνθης, αναφορικά με την πρόταση της Επιτροπή Δεοντολογίας για υποβιβασμό της ομάδας λόγω εμπλοκής της σε στημένα ματς. 




Οι Ακρίτες, διά στόματος του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, που μίλησε στο sportfm.gr διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή με τέτοιες υποθέσεις και όπως τονίζουν το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο. 
«Ούτε ήμασταν, ούτε είμαστε, ούτε θα είμαστε αναμεμιγμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Το μοναδικό μας ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο και στόχος μας είναι στην έναρξη της προετοιμασίας να έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μας κατά 90%», τόνισε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το μέλλον της ομάδας στη Super League. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα