Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καβάλα: Ένα μικρό κορίτσι έδωσε μαθήματα ζωής στα “Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια 2016”

Κοινοποίηση


Μία εξαιρετική διοργάνωση από έναν σύλλογο που κοσμεί με την παρουσία του τον κλασικό αθλητισμό, διοργανώθηκε στην Καβάλα
Ο λόγος για τους αγώνες στίβου «Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια 2016» που έγιναν την Τετάρτη το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», προς τιμήν δύο σημαντικών ανθρώπων του ΟΚΑ Καβάλας, του Δημήτρη Ευαγγελίδη και του Κώστα Σπανίδη.
 Περισσότερα από 500 παιδιά ηλικίας έως 13 ετών αγωνίστηκαν και διασκέδασαν. 
Όπως αναφέρει το kavala-sports.gr, η πιο δυνατή στιγμή της διοργάνωσης ήταν αναμφίβολα στην κούρσα των 60μ με εμπόδια παγκορασίδων Β’, όταν η νεαρή σπρίντερ του ΟΚΑΚ, Αναστασία Ιωσηφίδου, σκόνταψε κι έπεσε στο δεύτερο εμπόδιο, αλλά δεν πτοήθηκε. Σηκώθηκε και τερμάτισε αποσπώντας το χειροκρότημα και τα εύσημα όλων. Αυτή είναι η δύναμη του αθλητισμού, αυτή είναι η στάση ζωής που διδάσκει στα παιδιά του ο ΟΚΑΚ. Σε μία εποχή που λόγω των άσχημων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών ο κόσμος απογοητεύεται και τα παρατάει εύκολα, η μικρή αδελφή της πρωταθλήτριας του καβαλιώτικου συλλόγου, Σοφίας Ιωσηφίδου, έστειλε το μήνυμα: «Μην το βάζετε κάτω».




Να σημειωθεί ότι στα «Ευαγγελίδεια» αγωνίστηκαν παιδιά της κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ (γενν. 2003-2004) και στα «Σπανίδεια» παιδιά της κατηγορίας Μίνι (γενν. 2005-2006-2007).
Ο διοργανωτής ΟΚΑΚ, από την πλευρά του, ευχαριστεί τους συλλόγους που συμμετείχαν, τους κριτές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τους υπαλλήλους του σταδίου που ήταν παντού παρόντες, το Δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για τη στήριξη και τη συνεργασία και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου και τους μεγάλους αθλητές του που έκαναν το απόγευμα αυτό εύκολο. Επίσης δίνει συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές που αγωνίστηκαν με πάθος!
Φωτό: Λάσκαρης Τσούτσας
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα