Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απίστευτο συμβάν στην Κομοτηνή – Κοιμόταν ανυποψίαστος με 7.000 μέλισσες στο σπίτι του

Κοινοποίηση


Ιδιωτικός υπάλληλος πήγε να ξεκουραστεί επιστρέφοντας από την εργασία του 
Χρειάστηκε να επιστρατευθεί μελισσοκόμος να μαζέψει σε κοφίνι το άστεγο μελίσσι 
Είναι από αυτά τα παράδοξα που δεν φαντάζεσαι ότι μπορεί να σου συμβούν, κι όμως συνέβη, όταν ο ιδιωτικός υπάλληλος σε ταβέρνα της Κομοτηνής επέστρεψε κουρασμένος στο σπίτι του κι έπεσε να κοιμηθεί. Ευτυχώς που έκλεισε την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του. 
Όπως μας πληροφορεί φιλικό του πρόσωπο, ο γείτονας από την απέναντι πολυκατοικία είδε να κυκλοφορεί στην κουζίνα του ένα τεράστιο μελίσσι με 7.000 μέλισσες.  Άρχισε να τον καλεί στο τηλέφωνο για να τον ενημερώσει αλλά ο ύπνος ήταν βαρύς και δεν απαντούσε. Ειδοποιήθηκε η μητέρα του και ο αδελφός του ενώ ο γείτονας ενημέρωσε μελισσοκόμο για να δουν πως θα τις απομακρύνουν. 
Οι μέλισσες είχαν περάσει από το στόμιο του απορροφητήρα μέσα στο σπίτι. Ο ειδικός στα μελίσσια έφτασε και τις μάζεψε μέσα σε κυψέλη, οπότε όταν τελικά ξύπνησε ο  ανυποψίαστος ένοικος όλα είχαν τελειώσει και είδε μόνο δύο μέλισσες να κυκλοφορούν που κι αυτές απομακρύνθηκαν. 
Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση και ετοιμότητα δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν. Η πρώτη δουλειά λοιπόν να μπει κάποια σίτα στον αεραγωγό ώστε να μην ξανασυμβεί. Όσο για το ποιος έχασε το μελίσσι είναι άγνωστο… 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα